Giriş Kayıt
Thomas Q. Napper

Thomas Q. Napper (48)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Thomas Q. Napper, 26 Haziran 1970 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen.

The Soloist (2009), Aşk ve Gurur (2005), Kefaret (2007), En Karanlık Saat (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1970
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Thomas Napper
Takma İsmi: Napper Unit
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 48 Aile Yönetmen Asistanı    

En Karanlık Saat
2017 47 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 115,690
2017 47 Aksiyon Yönetmen 6.4 1,977

Güzel ve Çirkin
2017 47 Aile Yönetmen Asistanı 7.2 218,688
2015 45 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 53,863

Sihirli Orman
2014 44 Macera Yönetmen Asistanı 6.0 119,608
2012 42 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 82,049
2009 39 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 47,716

Kefaret
2007 37 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 220,893

Aşk ve Gurur
2005 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 222,513
2000 30 Komedi Oyuncu 7.1 981
1999 29 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 11
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018