Giriş Kayıt
Daisuke Namikawa

Daisuke Namikawa (46)


Oyuncu

Daisuke Namikawa, 02 Nisan 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (2010), Perusona 4 (2008), Fate/Zero (2011), Nakitai watashi wa neko wo kaburu (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 8.6 1,460
2020 Animasyon Oyuncu 9.4 43
2020 44 Animasyon Oyuncu 6.7 9,723
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 238
2020 44 Animasyon Oyuncu 8.5 4,886
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 354
2019 43 Animasyon Oyuncu 7.0 991
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 16
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,376
2018 42 Animasyon Oyuncu 7.1 820
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 3,024
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 23,669
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 1,119
2017 Oyuncu 7.6 343
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 5,144
2016 40 Animasyon Oyuncu 7.2 1,239
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 2,759
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.8 10,890
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 159,383
2015 39 Animasyon Oyuncu 7.2 1,744
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 6,032
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,810
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 550
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,769
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 38 Animasyon Oyuncu 5.4 4,452
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 310
2014 38 Animasyon Oyuncu 6.8 902
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 222
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 886
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 38,451
2013 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,414
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 8
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.4 989
2013 37 Animasyon Oyuncu 5.7 1,508
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 279
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 803
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.6 2,747
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 231
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 3,292
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,417
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 799
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 259
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 328
2012 Fantastik Oyuncu 7.8 93
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,488
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 120
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 901
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 440
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 100,138
2011 35 Animasyon Oyuncu 6.8 188
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,317
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,226
2010 Animasyon Oyuncu 5.9 29
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 567
2010 Animasyon Oyuncu 6.5 77
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2010 34 Animasyon Oyuncu 7.7 1,422
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 1,158
2009 33 Animasyon Oyuncu 6.8 193
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,879
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,100
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 4,076
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 246
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 229
2009 33 Animasyon Oyuncu 7.1 27
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 563
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 1,344
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 220
2009 Animasyon Oyuncu 8.8 2,644
2008 32 Animasyon Oyuncu 7.0 300
2008 Aksiyon Oyuncu 9.2 1,129
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 309
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 4,520
2008 Animasyon Oyuncu 6.2 77
2007 31 Animasyon Oyuncu 7.8 269
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 2,442
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 143
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 288
2007 31 Animasyon Oyuncu 6.8 270
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 431
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 114
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 15,444
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 317
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,345
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 434
2006 30 Animasyon Oyuncu 6.7 723
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,306
2006 30 Animasyon Oyuncu 7.4 10
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,806
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,783
2005 29 Animasyon Oyuncu 7.2 1,560
2005 29 Animasyon Oyuncu 6.6 258
2005 29 Animasyon Oyuncu 6.8 4,766
2005 Fantastik Oyuncu 8.2 62
2005 29 Dram Oyuncu 5.9 189
2005 Animasyon Oyuncu 8.3 2,450
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 812
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 56,519
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 8,021
2003 Animasyon Oyuncu 6.7 408
2003 Animasyon Oyuncu 6.0 1,187
2003 Animasyon Oyuncu 6.4 576
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,528
2000 Oyuncu 8.2 3,168

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 125,973
1999 Animasyon Oyuncu 5.5 170
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1991 15 Animasyon Oyuncu 6.8 2,584
1989 Animasyon Oyuncu 8.0 1,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022