Giriş Kayıt
Shinobu Nakayama

Shinobu Nakayama (46)


Oyuncu

Shinobu Nakayama, 18 Ocak 1973 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Efsane Yumruk (1994), Gamera daikaijû kuchu kessen (1995), Gamera 3: Iris kakusei (1999), (1993) Gojira VS Mekagojira (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1973
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Dram Oyuncu 7.3 69
2006 33 Tarihi Oyuncu 6.7 163
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2001 28 Biyografi Oyuncu 6.3 117
1999 26 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,008
1995 22 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,391

Efsane Yumruk
1994 21 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,830
1993 20 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,582
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019