Giriş Kayıt
Tôru Nakamura

Tôru Nakamura (53)


Oyuncu

Tôru Nakamura, 05 Eylül 1965 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

2009: Lost Memories (2002), K-20: Kaijin nijû mensô den (2008), Mor Kelebek (2003), İntikam Yemini (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1965
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
Boyu: 1.84 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Dram Oyuncu 6.9 1,153
2016 51 Gizem Oyuncu 6.4 196
2016 51 Gizem Oyuncu 6.7 241

Taş Koza
2015 Gizem Oyuncu 7.4 26
2014 49 Gizem Oyuncu 6.6 14
2014 Dram Oyuncu 1.8 14
2012 Suç Oyuncu    
2010 45 Dram Oyuncu 5.0 12
2010 Dram Oyuncu    
2008 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,854
2008 Oyuncu    
2008 43 Aksiyon Oyuncu 4.6 594
2007 42 Suç Oyuncu 6.2 53
2007 42 Dram Oyuncu 5.3 48
2007 Oyuncu    
2006 41 Aksiyon Oyuncu 6.0 230
2006 41 Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.9 37
2005 40 Romantik Oyuncu 6.8 224

Mor Kelebek
2003 38 Dram Oyuncu 6.1 1,076
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,148
2001 36 Dram Oyuncu 6.7 126
2001 Oyuncu    

Tokyo Baskını
2000 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,229

Robot Polisler
1999 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,032
1999 Oyuncu 8.1 27

İntikam Yemini
1994 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 576
1985 20 Aksiyon Oyuncu 6.8 30
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018