Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu.

Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 101,655
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 391,471

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 79,944

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 235,222

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 216,440
2003 Dram Oyuncu 8.5 39,515
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 11,205

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 13,112

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 147,668

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 816,586

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 231,587
1997 Dram Oyuncu 6.2 291

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 11,836
1995 Komedi Oyuncu 4.1 6,912
1995 Aksiyon Oyuncu 4.0 181

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 196,611
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019