Giriş Kayıt
Saemi Nakamura

Saemi Nakamura


Oyuncu

Saemi Nakamura, oyuncu.

Truman Şov (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saimi Nakamura
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 102,639
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 393,342

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 80,169

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 235,963

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 216,930
2003 Dram Oyuncu 8.5 39,655
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 11,240

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.8 13,121

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.9 148,175

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 821,923

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 232,540
1997 Dram Oyuncu 6.2 291

Çılgın Lise
1996 Komedi Oyuncu 5.5 11,868
1995 Komedi Oyuncu 4.1 6,938
1995 Aksiyon Oyuncu 4.0 183

Katil Doğanlar
1994 Suç Oyuncu 7.3 197,453
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019