Giriş Kayıt
Kazuya Nakai

Kazuya Nakai (50)


Oyuncu

Kazuya Nakai, 25 Kasım 1967 Kobe, Japonya doğumlu oyuncu.

Gintama (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1967
Doğum Yeri: Kobe, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    
2018 Animasyon Oyuncu 5.9 1,804
2017 50 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 50 Animasyon Oyuncu 7.6 1,232
2017 50 Animasyon Oyuncu 8.1 778
2017 Animasyon Oyuncu 7.6 417
2016 49 Animasyon Oyuncu 7.4 2,574
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 48 Animasyon Oyuncu 6.8 2,701
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 162
2015 48 Animasyon Oyuncu 7.4 15,075
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 15,379
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 356
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 356
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 2,298
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 47 Animasyon Oyuncu 7.4 1,264
2014 47 Animasyon Oyuncu 7.3 1,726
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.9 429
2013 46 Animasyon Oyuncu 7.4 1,905
2013 46 Macera Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 4.2 8
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 447
2012 45 Animasyon Oyuncu 8.0 3,665
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 46
2012 45 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 14
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 206
2012 45 Animasyon Oyuncu 7.0 50
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.4 456
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.9 82
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 5,933
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.8 385
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 257

Wandering Son
2011 Dram Oyuncu    
2010 43 Animasyon Oyuncu 7.5 1,111
2010 43 Animasyon Oyuncu 7.4 557
2010 43 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 212

Kırık Kılıç
2010 Oyuncu    
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.7 2,723
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 104
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 279
2009 Animasyon Oyuncu 9.0 78,750
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 276
2009 42 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 102
2009 42 Animasyon Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 123
2008 41 Animasyon Oyuncu 7.2 464
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 7.8 467
2007 40 Animasyon Oyuncu 7.2 709
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 60,128
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 479

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 165,564
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 313
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.9 466
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,043
2006 Animasyon Oyuncu 8.4 14,709
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 4,203
2005 38 Animasyon Oyuncu 7.1 363
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 2,059
2005 38 Animasyon Oyuncu 7.2 667
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 31,934
2004 37 Animasyon Oyuncu 6.9 659
2004 Animasyon Oyuncu 6.2 30
2003 36 Animasyon Oyuncu 7.7 79
2003 36 Animasyon Oyuncu 7.4 731
2003 Oyuncu    
2002 35 Animasyon Oyuncu 7.2 124

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 35 Animasyon Oyuncu 6.7 574
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,990
2001 34 Animasyon Oyuncu 7.1 810
2001 34 Animasyon Oyuncu 7.1 178
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 12,063
2000 33 Animasyon Oyuncu 6.8 772

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 52,708
1998 31 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 6.9 18,769
1995 28 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018