Giriş Kayıt
Kazuya Nakai

Kazuya Nakai (51)


Oyuncu

Kazuya Nakai, 25 Kasım 1967 Kobe, Japonya doğumlu oyuncu.

Gintama (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1967
Doğum Yeri: Kobe, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Animasyon Oyuncu 4.8 24
2018 51 Animasyon Oyuncu 5.9 2,019
2017 50 Animasyon Oyuncu 4.3 52
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 50 Animasyon Oyuncu 7.6 1,461
2017 50 Animasyon Oyuncu 8.0 832
2017 Animasyon Oyuncu 7.6 797
2016 49 Animasyon Oyuncu 7.4 2,652
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 459
2015 48 Animasyon Oyuncu 6.7 2,800
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 282
2015 48 Animasyon Oyuncu 7.4 16,614
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 15,821
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 457
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,081
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 6,233
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 47 Animasyon Oyuncu 7.3 1,462
2014 47 Animasyon Oyuncu 7.3 1,955
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.8 706
2013 46 Animasyon Oyuncu 7.3 2,160
2013 46 Macera Oyuncu 7.1 361
2013 Animasyon Oyuncu 4.7 12
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 1,064
2012 45 Animasyon Oyuncu 8.0 4,719
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 75
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.5 521
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 20
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 281
2012 45 Animasyon Oyuncu 7.2 1,393
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.3 674
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.5 107
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 8,142
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.9 568
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 353

Wandering Son
2011 Dram Oyuncu    
2010 43 Animasyon Oyuncu 7.5 1,674
2010 43 Animasyon Oyuncu 7.5 951
2010 43 Animasyon Oyuncu 8.2 122
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 379

Kırık Kılıç
2010 Oyuncu    
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.7 3,562
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 118
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 380
2009 Animasyon Oyuncu 9.0 80,694
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 359
2009 42 Animasyon Oyuncu 8.0 84
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 153
2009 42 Animasyon Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 262
2008 41 Animasyon Oyuncu 7.2 674
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 3,428
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 650
2007 40 Animasyon Oyuncu 7.1 974
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 61,222
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 778

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Oyuncu 9.0 168,963
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 376
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.8 706
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,361
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 16,238
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 877
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 4,278
2005 38 Animasyon Oyuncu 7.2 468
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 2,403
2005 38 Animasyon Oyuncu 7.2 999
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 157
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 32,479
2004 37 Animasyon Oyuncu 6.9 1,002
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 54
2003 36 Animasyon Oyuncu 7.5 193
2003 36 Animasyon Oyuncu 7.4 1,099
2003 Oyuncu    
2002 35 Animasyon Oyuncu 7.0 167

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 35 Animasyon Oyuncu 6.6 835
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 8.0 12,362
2001 34 Animasyon Oyuncu 7.1 1,160
2001 34 Animasyon Oyuncu 7.1 250
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 12,591
2000 33 Animasyon Oyuncu 6.8 1,238

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 53,400
1998 31 Animasyon Oyuncu 7.0 987
1996 Animasyon Oyuncu 6.9 20,249
1995 28 Animasyon Oyuncu 7.5 1,106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018