Giriş Kayıt
Yadollah Najafi

Yadollah Najafi


Sesler

Yadollah Najafi, sesler.

Cennetin Çocukları (1997), Cennetin Rengi (1999), Serçelerin Şarkısı (2008), Zeytin Ağaçları Altında (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi
2015 Biyografi Sesler 7.7 7,274

Vicdanın Sesi
2015 Dram Sesler 6.7 518
2014 Sesler 7.1 1,038
2013 Dram Sesler 6.5 305

Benim Satılık Tahran'ım
2009 Dram Sesler 6.4 1,495
2008 Dram Sesler 6.9 206

Serçelerin Şarkısı
2008 Dram Sesler 7.9 8,085
2008 Dram Sesler 7.4 360

Kış
2006 Dram Sesler 6.8 532
2005 Sesler 6.8 549

Söğüt Ağacı
2005 Dram Sesler 7.5 3,646
2005 Aile Sesler 8.0 29
2002 Dram Sesler 7.0 125
2001 Dram Sesler 7.7 49

Gizli Oy
2001 Komedi Sesler 6.7 1,144
2001 Dram Sesler 7.8 7,177
2000 Sesler 6.8 178
2000 Dram Sesler 7.0 22

Cennetin Rengi
1999 Macera Sesler 8.2 13,847

Ayna
1997 Dram Sesler 7.6 2,160

Cennetin Çocukları
1997 Dram Sesler 8.3 49,830

Baba
1996 Dram Sesler 7.6 1,204
1995 Kısa Metraj Sesler 7.6 90

Zeytin Ağaçları Altında
1994 Dram Sesler 7.8 4,750
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019