Giriş Kayıt
Nicole Nagel

Nicole Nagel


Oyuncu

Nicole Nagel, oyuncu.

Gerçek İsmi: Nicole Nagel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 7.3 29
1997 Komedi Oyuncu 3.5 3,191
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,417
1995 Biyografi Oyuncu 7.1 27,022
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 124

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,354
1994 Komedi Oyuncu 5.7 964
1993 Komedi Oyuncu 6.8 19
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019