Giriş Kayıt
Joel Nagle

Joel Nagle


Oyuncu

Joel Nagle, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 104,655
2017 Korku Oyuncu 5.3 1,323
2015 Suç Oyuncu 8.4 84
2015 Aksiyon 5.7 1,134

Kan Kokusu
2013 Dram Oyuncu 5.9 18,238

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.7 32,924
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,076

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 30,500
1996 Dram Çeşitli 6.7 1,080

Doğruyu Seç
1989 Dram Oyuncu 7.9 73,726
1987 Aksiyon Oyuncu 3.1 903
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,278
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,326
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019