Giriş Kayıt
Gô Nagai

Gô Nagai (77)


Senarist, Oyuncu, Sanat Bölümü, Animasyon

Gô Nagai, 06 Eylül 1945 Wajima City, Ishikawa-ken, Japonya doğumlu senarist, oyuncu, sanat bölümü, animasyon.

"Gettâ robo Gô" (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1945
Doğum Yeri: Wajima City, Ishikawa-ken, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.6 21,355
2017 72 Animasyon Senarist 5.9 1,906
2016 71 Aksiyon Senarist 4.9 289
2015 70 Gizem Senarist 6.3 33
2007 62 Animasyon Senarist 6.7 44
2006 61 Aksiyon Senarist 5.1 493
2004 59 Senarist 5.4 96
2004 59 Aksiyon Senarist 3.9 1,164
2004 59 Animasyon Senarist 7.3 315
2004 59 Aksiyon Senarist 6.1 45
2004 59 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.7 12
2004 59 Macera Oyuncu
Senarist
6.1 1,800

Metropolis
2001 56 Macera Oyuncu 7.2 21,652
2000 55 Aksiyon Senarist 6.4 684
1998 53 Animasyon Senarist
Animasyon
7.0 287
1992 47 Animasyon Senarist 5.8 151
1991 46 Macera Sanat Bölümü 4.8 802
1991 46 Aksiyon Senarist 5.4 68
1990 45 Animasyon Senarist 5.4 276
1990 45 Fantastik Senarist 7.2 517
1989 44 Dram Oyuncu 7.2 78
1989 44 Aksiyon Oyuncu 5.0 6,735
1988 43 Animasyon Senarist 5.6 323
1987 42 Fantastik Senarist 7.1 1,648
1986 41 Animasyon Senarist 5.3 390
1979 Animasyon Senarist 6.1 24
1976 Animasyon Senarist 8.0 306
1974 Animasyon Senarist 7.0 40
1974 Aksiyon Senarist 7.8 1,382
1973 Animasyon Senarist 6.7 330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022