Giriş Kayıt
Nicolas Naegelen

Nicolas Naegelen


Sesler

Nicolas Naegelen, sesler.

Samsara (2001), Çılgın Yabancı (1997), Fidel'in Yüzünden (2006), İyi Yolculuklar (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Sesler 5.7 876

Erkek Fatma
2011 Dram 7.4 15,356

Fidel'in Yüzünden
2006 Dram Sesler 7.6 4,718
2006 Dram Sesler 5.4 518
2006 Dram Sesler 6.5 489

Soğuk Duş
2005 Dram Sesler 6.2 2,080
2005 Dram Sesler 6.9 292

Terkedilmiş Toprak
2005 Dram Sesler 6.2 380

Ölümcül Çözüm
2005 Komedi Sesler 7.4 6,997

Koro
2004 Dram Sesler 7.9 52,113

Lila ve Düşleri
2004 Suç Sesler 7.0 4,412

Hemen Şimdi
2004 Suç Sesler 6.5 922
2004 Dram Sesler 5.4 399
2004 Dram Sesler 7.4 214
2003 Dram Sesler 6.3 58
2003 Suç Sesler 3.5 567
2002 Biyografi Sesler 7.2 4,097

Kelebek
2002 Komedi Sesler 7.2 2,696
2001 Dram Sesler 5.8 130
2001 Macera Sesler 7.8 6,987
2000 Biyografi Sesler 6.2 1,605

Alın Yazısı
2000 Dram Sesler 6.8 1,060
1999 Komedi Sesler 6.4 326

Şehvet Okulu
1998 Dram Sesler 6.8 1,381

Çılgın Yabancı
1997 Komedi Sesler 7.7 6,978

Sahte Kahraman
1996 Dram Sesler 7.3 2,451
1995 Kısa Metraj Sesler 7.6 11

Üç Renk: Kırmızı
1994 Dram Sesler 8.1 79,192
1993 Komedi Sesler 7.1 693

İyi Yolculuklar
1993 Belgesel Sesler 8.2 1,711
1991 Biyografi Sesler 7.6 966
1989 Komedi Sesler 5.7 508
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019