Giriş Kayıt
Jeffrey Nachmanoff

Jeffrey Nachmanoff


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Jeffrey Nachmanoff, yönetmen, yapımcı, senarist.

Hain (2008), Hostages (2013), Replikalar (2018), (2011) Homeland (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Replikalar
2018 Suç Yönetmen 5.5 6,088
2014 Aksiyon Yapımcı 7.5 12,179
2013 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.8 9,148
2012 Aksiyon Yapımcı 7.9 29,547
2011 Suç Yönetmen 8.3 273,316

Turist
2010 Aksiyon Yapımcı 6.0 203,121

Hain
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.0 52,696

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Senarist 6.4 378,090
Dizi Altyazıları
True Detective (7,159) Vikings (5,727) The Punisher (2,588) Shameless (2,169) The Big Bang Theory (2,022) Supernatural (1,980) Outlander (1,819) Gotham (1,400) The Blacklist (1,248) Black Mirror (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019