Giriş Kayıt
Till Müller-Edenborn

Till Müller-Edenborn


Yönetmen Asistanı, Senarist, Yönetmen

Till Müller-Edenborn, yönetmen asistanı, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Till Müller-Ebenborn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 29
2005 Suç Yönetmen Asistanı 5.3 177
2001 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 192
1981 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 571

Olay Yeri
1970 Suç Çeşitli 7.2 2,055
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019