Giriş Kayıt
Peter Märthesheimer

Peter Märthesheimer (66)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Peter Märthesheimer, 09 Temmuz 1937 Kiel, Almanya doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Yalan Dünya (1973), Berlin Alexanderplatz (1980), Martha (1974), Cinnet (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Peter Märthesheimer, 18 Haziran 2004 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1937
Ölüm Tarihi: 18 Haziran 2004
Doğum Yeri: Kiel, Almanya
Diğer Bir İsmi: Peter Maerthesheimer
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Senarist
5.3 380
2004 Dram 4.7 202
1993 56 Belgesel Oyuncu 7.5 220
1991 54 Dram Senarist 5.3 323

Veronika Voss
1982 45 Dram Senarist 7.9 5,169
1981 44 Komedi Senarist 7.6 4,382
1980 Dram Yapımcı 8.7 3,478

Maria Braun'un Evliliği
1979 42 Dram Senarist 7.9 10,551

Cinnet
1978 41 Dram Yapımcı 7.3 1,771
1976 39 Dram Yapımcı 8.0 1,005
1975 38 Dram Yapımcı 7.7 1,337
1974 37 Dram Yapımcı 7.7 1,906

Yalan Dünya
1973 36 Suç Yapımcı 7.9 4,474
1970 33 Aksiyon Yapımcı 7.9 954
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018