Giriş Kayıt
Peter Märthesheimer

Peter Märthesheimer (66)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Peter Märthesheimer, 09 Temmuz 1937 Kiel, Almanya doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Yalan Dünya (1973), Berlin Alexanderplatz (1980), Martha (1974), Cinnet (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Peter Märthesheimer, 18 Haziran 2004 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1937
Ölüm Tarihi: 18 Haziran 2004
Doğum Yeri: Kiel, Almanya
Diğer Bir İsmi: Peter Maerthesheimer
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Senarist
5.3 377
2004 Dram 4.7 202
1993 56 Belgesel Oyuncu 7.5 210
1991 54 Dram Senarist 5.3 322

Veronika Voss
1982 45 Dram Senarist 7.9 5,114
1981 44 Komedi Senarist 7.6 4,346
1980 Dram Yapımcı 8.7 3,442

Maria Braun'un Evliliği
1979 42 Dram Senarist 7.9 10,454

Cinnet
1978 41 Dram Yapımcı 7.3 1,746
1976 39 Dram Yapımcı 8.0 994
1975 38 Dram Yapımcı 7.7 1,315
1974 37 Dram Yapımcı 7.7 1,888

Yalan Dünya
1973 36 Suç Yapımcı 7.9 4,421
1970 33 Aksiyon Yapımcı 7.9 948
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018