Giriş Kayıt
Brigette A. Myre

Brigette A. Myre


Makyaj

Brigette A. Myre, makyaj.

True Blood (2008), Love (2016), Colony (2016), En İyi Arkadaşım (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brigette Myre Elis | Brigette Myre Ellis | Brigitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.7 28,457
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 21,033
2015 Suç Makyaj 8.2 119,804
2015 Komedi Makyaj    

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Makyaj 5.8 59,347
2014 Komedi Makyaj 5.3 2,256
2012 Suç Makyaj 7.5 17,227

Çığlık 4
2011 Korku Makyaj 6.2 114,561
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.8 72
2008 Dram Makyaj 7.9 214,995
2008 Dram Makyaj 7.5 1,453
2008 Komedi Makyaj 6.1 39,309

Aman Tanrım
2007 Komedi Makyaj 5.4 126,401
2007 Dram Makyaj 8.6 169,826
2006 Dram Makyaj    
1997 Aksiyon Makyaj 2.8 9,651

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 113,829

Aylak Fareler
1995 Komedi Makyaj 7.2 106,330
1995 Suç Makyaj    
1995 Komedi Makyaj 6.7 5,592

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Makyaj 7.7 8,156
Film Altyazıları
Upgrade (6,514) Deadpool 2 (5,754) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,059) Tag (2,623) Adrift (2,341) Down a Dark Hall (1,823) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018