Giriş Kayıt
Brigette A. Myre

Brigette A. Myre


Makyaj

Brigette A. Myre, makyaj.

True Blood (2008), Love (2016), Colony (2016), En İyi Arkadaşım (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brigette Myre Elis | Brigette Myre Ellis | Brigitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.7 29,610
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 22,147
2015 Suç Makyaj 8.2 125,009
2015 Komedi Makyaj 7.1 621

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Makyaj 5.8 59,883
2014 Komedi Makyaj 5.3 2,508
2012 Suç Makyaj 7.5 17,449

Çığlık 4
2011 Korku Makyaj 6.2 116,462
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.8 75
2008 Dram Makyaj 7.9 216,467
2008 Dram Makyaj 7.5 1,465
2008 Komedi Makyaj 6.1 39,710

Aman Tanrım
2007 Komedi Makyaj 5.4 128,011
2007 Dram Makyaj 8.6 173,350
2006 Dram Makyaj 6.7 915
1997 Aksiyon Makyaj 2.8 9,812

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 115,372

Aylak Fareler
1995 Komedi Makyaj 7.2 107,287
1995 Suç Makyaj 6.0 142
1995 Komedi Makyaj 6.7 5,904

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Makyaj 7.7 8,445
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018