Giriş Kayıt
Brigette A. Myre

Brigette A. Myre


Makyaj

Brigette A. Myre, makyaj.

True Blood (2008), Love (2016), Colony (2016), En İyi Arkadaşım (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brigette Myre Elis | Brigette Myre Ellis | Brigitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.7 29,117
2016 Aksiyon Makyaj 7.4 21,737
2015 Suç Makyaj 8.2 122,826
2015 Komedi Makyaj 7.1 620

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Makyaj 5.8 59,614
2014 Komedi Makyaj 5.3 2,490
2012 Suç Makyaj 7.5 17,352

Çığlık 4
2011 Korku Makyaj 6.2 115,492
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.8 75
2008 Dram Makyaj 7.9 215,796
2008 Dram Makyaj 7.4 1,462
2008 Komedi Makyaj 6.1 39,535

Aman Tanrım
2007 Komedi Makyaj 5.4 127,317
2007 Dram Makyaj 8.6 171,840
2006 Dram Makyaj 6.7 912
1997 Aksiyon Makyaj 2.8 9,767

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 114,617

Aylak Fareler
1995 Komedi Makyaj 7.2 106,816
1995 Suç Makyaj 6.0 142
1995 Komedi Makyaj 6.7 5,874

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Makyaj 7.7 8,391
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018