Giriş Kayıt
Mark Mylod

Mark Mylod


Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Mark Mylod, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Taht Oyunları (2011), Utanmaz (2011), Entourage (2004), Ali G: Başbelası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.8 5,995
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 70,952

Senden Önce
2011 Komedi Yönetmen 6.1 67,260

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen 9.5 1,424,428

Utanmaz
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.7 167,089
2009 Komedi Yönetmen 7.9 20,234

Arapsaçı
2005 Komedi Yönetmen 6.4 13,367
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.5 150,720
2004 Komedi Yönetmen 8.0 13,070

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yönetmen 6.2 78,230
2001 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen
8.2 3,530
1998 Komedi Yönetmen 8.1 5,489
1997 Komedi Yönetmen 8.2 3,317
1993 Komedi 0 7.8 82
1982 Komedi Çeşitli 8.3 21,799
Dizi Altyazıları
American Gods (3,139) This Is Us (2,886) The Blacklist (1,552) The Passage (1,541) Arrow (1,460) Vikings (1,442) Love, Death & Robots (1,287) The Flash (1,274) Supernatural (1,100) The Big Bang Theory (790)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019