Giriş Kayıt
Susan Myers

Susan Myers


Oyuncu, Animasyon

Susan Myers, oyuncu, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1987 Animasyon Animasyon 8.5 2,023

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Oyuncu 6.6 45,647
1981 Suç Oyuncu 6.3 6,508
1978 Dram Oyuncu 6.1 485
1977 Korku Oyuncu 5.8 582
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019