Giriş Kayıt
James Muñoz

James Muñoz


Sesler

James Muñoz, sesler.

Dagon (2001), El milagro de P. Tinto (1998), Dudak Dudağa (1995), Sexo por compasión (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Muñoz Doughty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Sesler 5.6 1,056
2016 Sesler 5.9 2,289
2015 Sesler 6.5 280
2015 Dram Sesler 7.3 961
2015 Komedi Sesler 4.6 790
2014 Belgesel Sesler 7.8 197

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Sesler 5.2 12,690
2014 Korku Sesler 5.0 366
2014 Dram Sesler 7.6 803

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Sesler 6.5 1,498
2013 Belgesel Sesler 6.9 111
2013 Komedi Sesler 6.1 875
2013 Aksiyon Sesler 5.8 2,898

Piyano
2013 Müzik Sesler 5.9 16,173

Medyum
2012 Dram Sesler 6.2 55,032
2012 Aksiyon Sesler 5.7 814

Lanetli Ruh
2011 Korku Sesler 5.1 10,533

Davetsiz Misafirler
2011 Fantastik Sesler 5.4 19,279

Toprak Altında
2010 Dram Sesler 7.0 138,496

Lanetli Oyun
2009 Korku Sesler 4.3 2,723
2008 Dram Sesler 7.6 4,339

Sexy Killer: You'll Die for Her
2008 Komedi Sesler 5.8 1,385

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Sesler 5.7 2,619
2008 Sesler 5.6 175

Ürperti
2008 Korku Sesler 6.0 3,140

Dünyanın Merkezi
2007 Dram Sesler 5.9 208

Teresa: Hz. İsa'nın Bedeni
2007 Dram Sesler 4.8 385
2006 Dram Sesler 5.2 493
2006 Sesler 5.6 36
2006 Dram Sesler 7.4 2,964
2006 Komedi Sesler 3.6 88

Tanrıların Ziyafeti
2005 Sesler 6.4 763
2005 Gerilim Sesler 4.8 423

Real
2005 Belgesel Sesler 6.2 846

Kurt
2004 Gerilim Sesler 7.0 3,241

Yedinci Gün
2004 Dram Sesler 6.8 1,030

Umut Güzeldir
2004 Belgesel Sesler 7.9 84
2003 Komedi Sesler 7.1 333

Dördüncü Kat
2003 Komedi Sesler 7.1 1,357
2003 Aksiyon Sesler 5.3 3,026
2002 Dram Sesler 5.9 644

Yasak Bölge
2002 Macera Sesler 6.5 1,086

Çılgın Aşk
2001 Biyografi Sesler 6.7 3,441
2001 Dram Sesler 6.1 510
2001 Komedi Sesler 5.2 295
2001 Fantastik Sesler 6.3 15,003
2001 Komedi Sesler 5.1 287
2001 Dram Sesler 4.5 975
2001 Komedi Sesler 6.3 90

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Sesler 7.3 9,840

Kisses for Everyone
2000 Komedi Sesler 5.9 325

Büyük Hayat
2000 Komedi Sesler 6.1 1,158

Kaleci
2000 Dram Sesler 6.8 723
2000 Dram Sesler 7.3 1,154
2000 Sesler 6.2 512
1999 Komedi Sesler 6.5 711
1999 Komedi Sesler 5.7 460
1999 Dram Sesler 6.2 431
1998 Komedi Sesler 7.2 3,320
1998 Komedi Sesler 6.1 321
1998 Komedi Sesler 6.2 198
1997 Komedi Sesler 5.4 202
1996 Komedi Sesler 6.7 1,480
1996 Suç Sesler 5.7 163
1996 Dram Sesler 5.7 160

Dudak Dudağa
1995 Komedi Sesler 6.7 1,520
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019