Giriş Kayıt
Max Mutchnick

Max Mutchnick (53)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Jason Nidorf Mutchnick, 11 Kasım 1965 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Will & Grace 1 (1998), Clipped (2015), Partners (2012), (2010) $#*! My Dad Says (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Nidorf Mutchnick
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1965
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.9 1,240
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 3,875
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 4,727
2009 Game-Show Oyuncu 8.3 9,597
2007 42 Belgesel 7.8 4,217
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 236

Will & Grace 1
1998 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 45,744
1995 Komedi Yapımcı 6.0 368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018