Giriş Kayıt
Max Mutchnick

Max Mutchnick (52)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Jason Nidorf Mutchnick, 11 Kasım 1965 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Will & Grace 1 (1998), Clipped (2015), Partners (2012), (2010) $#*! My Dad Says (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Nidorf Mutchnick
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1965
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.9 1,026
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 3,674
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 4,439
2009 Game-Show Oyuncu 8.3 9,344
2007 42 Belgesel 7.9 4,048
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
   

Will & Grace 1
1998 Komedi Senarist
Yapımcı
7.2 45,268
1995 Komedi Yapımcı 6.0 309
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,372) The Sinner (2,175) Suits (1,980) Shameless (1,818) Castle Rock (1,655) La Casa de Papel (1,653) Fear the Walking Dead (1,490) Bodyguard (1,469) The 100 (1,430) Mayans M.C. (1,277)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018