Giriş Kayıt
Mustafa

Mustafa


Kostümcü, Oyuncu, Kameraman, Sesler

Mustafa, kostümcü, oyuncu, kameraman, sesler.

Diğer Bir İsmi: Mustafa Bhai | Mustaffa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Kameraman 6.2 3,445
1997 Gerilim Kameraman 6.2 188
1996 Dram Kostüm Bölümü 3.6 292
1996 Müzikal Kostüm Bölümü 6.1 577
1981 Aksiyon Oyuncu 7.2 731
1976 Dram Oyuncu 6.4 74
1975 Dram Sesler 7.6 416
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019