Giriş Kayıt
Lee Murray

Lee Murray (63)


Oyuncu

Leterio Rosario Mari, 21 Ağustos 1905 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Ride, Kelly, Ride (1941) yapımıyla biliniyor.

Lee Murray, 20 Ocak 1969 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leterio Rosario Mari
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1905
Ölüm Tarihi: 20 Ocak 1969
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Takma İsmi: Silver Fox
Burcu: Aslan
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 39 Müzikal Oyuncu 6.1 414
1943 38 Komedi Oyuncu 6.8 834
1942 37 Biyografi Oyuncu 7.7 12,650
1941 36 Komedi Oyuncu 6.2 204
1941 36 Suç Oyuncu 6.5 886

Oz Büyücüsü
1939 34 Macera Oyuncu 8.0 342,578

Rüzgar Gibi Geçti
1939 34 Dram Oyuncu 8.2 257,011
1938 33 Dram Oyuncu 6.6 398
1938 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 12
1937 32 Komedi Oyuncu 7.7 11,868
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018