Giriş Kayıt
Chad Michael Murray

Chad Michael Murray (41)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Chad Michael Murray, 24 Ağustos 1981 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Sarah Roemer ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2005 yılının Nisan ayında Sophia Bush ile evlendi. 1 yılın ardından 2006 yılının Eylül ayında boşandılar.

Mumya Evi (2005), Agent Carter (2015), Bir Külkedisi Masalı (2004), Left Behind (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chad Michael Murray
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chad M. Murray | Chad Murray
Takma İsmi: CMM
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
9.0 (11 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 41 Aksiyon Oyuncu 2.9 349
2021 40 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,027
2021 Romantik Oyuncu 6.5 139
2021 Romantik Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,436
2021 40 Aksiyon Oyuncu 3.7 88
2021 40 Suç Oyuncu 4.3 123
2021 40 Dram Oyuncu 5.8 19
2021 Dram Oyuncu 6.4 270
2020 39 Aksiyon Oyuncu 4.8 6,884
2020 39 Dram Oyuncu 6.3 313
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 530
2019 38 Aile Oyuncu 5.1 2,214
2019 38 Romantik Oyuncu 7.2 693
2018 37 Korku Oyuncu 4.5 3,367
2018 Dram Oyuncu 6.5 2,007
2018 Oyuncu 6.7 1,945
2017 Biyografi Oyuncu 7.5 963
2016 35 Dram Oyuncu 5.4 3,443
2015 34 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 137
2015 Dram Oyuncu 6.6 4,253
2015 Aksiyon Oyuncu 7.9 84,068
2014 33 Aksiyon Oyuncu 3.1 40,231
2013 32 Komedi Oyuncu 4.9 6,509

Son Durak
2013 32 Biyografi Oyuncu 7.5 82,060
2013 32 Komedi Oyuncu 5.2 4,477

Lanetli Ev 2
2013 32 Dram Oyuncu 5.3 17,548
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,733
2012 31 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 61
2012 31 Biyografi Oyuncu 6.5 3,072
2011 30 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 86
2010 29 Komedi Oyuncu 5.4 3,813
2010 29 Dram Oyuncu 6.1 750
2009 Suç Oyuncu 8.5 27,044
2009 28 Dram Yönetmen
Oyuncu
8.3 304
2008 Reality-TV Oyuncu 7.3 7,123

Cesurların Vatanı
2006 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 10,995

Mumya Evi
2005 24 Korku Oyuncu 5.4 125,915

Bir Külkedisi Masalı
2004 23 Komedi Oyuncu 5.9 88,675

Çılgın Cuma
2003 22 Komedi Oyuncu 6.3 140,396

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 80,941
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 22 Dram Oyuncu 5.6 206
2001 20 Gerilim Oyuncu 3.9 2,859

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.2 127,686

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.8 41,834
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022