Giriş Kayıt
Mary Murphy

Mary Murphy (80)


Oyuncu

Mary Louise Murphy, 25 Ocak 1931 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

1956 yılının Haziran ayında Dale Robertson ile evlendi. 1956 yılının Eylül ayında boşandılar.

Kanlı Hücum (1953), The Mad Magician (1954), Çıkarma (1954), Yalnız Adam (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Mary Murphy, 04 Mayıs 2011 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Louise Murphy
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 04 Mayıs 2011
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 44 Dram Oyuncu 6.3 277

Vahsi sürücü
1972 41 Komedi Oyuncu 6.8 4,616
1965 34 Biyografi Oyuncu 5.6 647
1962 31 Komedi Oyuncu 6.6 665
1959 28 Dram Oyuncu 6.0 140
1959 Western Oyuncu 7.9 770
1956 25 Dram Oyuncu 6.3 296
1956 25 Western Oyuncu 5.9 388

Ümitsiz saatler
1955 24 Suç Oyuncu 7.5 8,054

Yalnız Adam
1955 24 Western Oyuncu 6.5 724
1955 24 Macera Oyuncu 6.0 246

Kahramanlar Savaşı
1954 23 Western Oyuncu 5.7 539
1954 23 Korku Oyuncu 6.5 1,291
1954 23 Dram Oyuncu 6.2 135

Çıkarma
1954 23 Savaş Oyuncu 5.9 806
1953 22 Biyografi Oyuncu 6.9 2,738

Kanlı Hücum
1953 22 Dram Oyuncu 6.9 13,383
1952 21 Suç Oyuncu 6.8 757
1952 21 Dram Oyuncu 7.4 1,949
1952 21 Gerilim Oyuncu 6.3 311
1952 21 Komedi Oyuncu 6.5 1,017
1951 20 Komedi Oyuncu 6.6 954
1951 20 Western Oyuncu 7.6 2,498

Kıyamet Kopunca
1951 20 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 6,342
1951 20 Komedi Oyuncu 6.3 162
1951 20 Komedi Oyuncu 7.2 1,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019