Giriş Kayıt
Ferdinando Murolo

Ferdinando Murolo (81)


Oyuncu

Ferdinando Murolo, 02 Ocak 1938 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu.

(1972) Più forte, ragazzi! (1972), (1982) Bomber (1982), (1974) La polizia chiede aiuto (1974), (1981) Tre fratelli (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1938
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Diğer Bir İsmi: Fernando Murolo | Nando Murolo
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 52 Dram Oyuncu 7.0 597
1982 44 Komedi Oyuncu 6.4 3,335
1981 43 Dram Oyuncu 7.3 1,288
1979 41 Dram Oyuncu 6.8 725
1977 39 Western Oyuncu 6.8 365
1977 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 158
1975 37 Gerilim Oyuncu 6.3 138
1974 36 Gizem Oyuncu 7.0 1,436
1972 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,638
1970 32 Korku Oyuncu 3.9 555
1969 31 Dram Oyuncu 6.3 149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019