Giriş Kayıt
Susan Murdoch

Susan Murdoch


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Susan Murdoch, yapımcı, yapım yöneticisi.

Switching Goals (1999), Christmas in My Hometown (1996), (2012) Transporter: The Series (2012), (2000) A Nero Wolfe Mystery (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yapımcı 6.6 6,636
2010 Dram Yapımcı 6.1 478
2010 Komedi Yapımcı 4.2 534
2008 Dram Yapımcı 5.2 189

Daniel'in Kızı
2008 Dram Yapımcı 6.2 439
2005 Biyografi Yapımcı 6.0 333
2003 Macera Yapım Yöneticisi 7.6 404
2000 Aksiyon Yapımcı 8.3 1,391
1999 Komedi Yapımcı 5.2 2,715
1999 Komedi Yapımcı 3.7 68

Saklanan Gerçek
1997 Dram Yapımcı 5.2 115
1996 Dram Yapımcı 6.8 513
1994 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 898
1993 Aksiyon Yapımcı 6.7 1,903
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,213
1992 Aksiyon Yapımcı 7.2 379

Siyah Kaftan
1991 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 5,882
1988 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 982
1986 Komedi Çeşitli 4.7 1,411
1982 Korku Çeşitli 5.3 1,553
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019