Giriş Kayıt
Barbara Munch

Barbara Munch


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Barbara Munch, set dekoratörü, sanat bölümü.

Milk (2008), Glee (2009), Striptiz Kulübü (2012), Şanslı Logan (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Set Dekoratörü 6.4 2,085

Şanslı Logan
2017 Komedi Set Dekoratörü 7.0 93,153

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Set Dekoratörü 5.6 46,767

Kan ve Petrol
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,700

Motel
2014 Suç Sanat Bölümü 5.3 15,049
2014 Gerilim Set Dekoratörü 5.8 3,565
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 36,620

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.1 120,489

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 77,373
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 123,297
2008 Biyografi Set Dekoratörü 7.6 151,485

Paris Yargısı
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.8 13,452

Yargısız İnfaz
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 51,032
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.2 159

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.6 72,966

Jerome'un Planı
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.3 14,978
2005 Dram Set Dekoratörü 7.0 45,263
2005 Dram Set Dekoratörü    

Girdap
2004 Suç Set Dekoratörü 5.2 18,534

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 23,446

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 65,910
2002 Suç Set Dekoratörü 6.3 5,607

Çaylak
2002 Dram Set Dekoratörü 7.0 29,075

Darısı Başıma
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.3 68,624

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.2 15,059

Yağmurcu
1997 Suç Set Dekoratörü 7.1 52,984
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 21,528
1996 Komedi Set Dekoratörü 5.8 51,178
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 10,284

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Sanat Bölümü 6.7 27,909

Babam ve Ben
1994 Komedi Set Dekoratörü 4.7 6,556
1993 Dram Sanat Bölümü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 7.2 50,392

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Set Dekoratörü 6.0 10,141

Gerçeği Arayış
1992 Dram Sanat Bölümü 5.8 11,436
1991 Aksiyon Sanat Bölümü    

Genç Ölmek
1991 Dram Sanat Bölümü 6.0 13,057
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,858

Taşrada
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,356
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 35,086
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018