Giriş Kayıt
Romeo Muller

Romeo Muller (64)


Senarist, Oyuncu

Romeo Muller, 07 Ağustos 1928 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer (1964) yapımıyla biliniyor.

Romeo Muller, 30 Aralık 1992 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1928
Ölüm Tarihi: 30 Aralık 1992
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 64 Animasyon Oyuncu
Senarist
6.9 235
1982 54 Animasyon Senarist 7.6 5,923
1980 Animasyon Senarist 6.4 740

Kralın Dönüşü
1980 52 Animasyon Senarist 5.7 4,448
1979 51 Animasyon Senarist 6.9 4,279
1979 51 Animasyon Senarist 6.3 2,516
1977 49 Animasyon Senarist 6.9 2,303
1977 Animasyon Senarist 6.7 15,712
1976 Animasyon Senarist 6.6 4,344
1975 47 Komedi Senarist 3.8 435
1971 Animasyon Senarist 7.4 1,432
1970 42 Animasyon Senarist 7.7 16,391
1969 41 Animasyon Senarist 7.3 20,306
1967 39 Animasyon Senarist 5.5 745
1964 36 Animasyon Senarist 5.5 191
1964 36 Animasyon Senarist 8.0 35,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023