Giriş Kayıt
Greg Mullavey

Greg Mullavey (79)


Oyuncu

Greg Mullavey, 10 Eylül 1939 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"Mary Hartman, Mary Hartman" (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1939
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gregory Mullavey | Grey Mullavey | Gregory Mullavy
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 77 Belgesel Oyuncu 7.2 314
2007 Komedi Oyuncu 6.6 29,095
2003 64 Suç Oyuncu 5.7 196
1991 52 Dram Oyuncu 5.0 22

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,576
1986 47 Komedi Oyuncu 4.5 116
1985 46 Macera Oyuncu 6.9 445

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,890
1979 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,617

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.3 539
1975 36 Macera Oyuncu 6.2 4,691

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,532

Rommel'e baskin
1971 32 Dram Oyuncu 5.6 1,868
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,278
1970 Macera Oyuncu 7.7 1,518

Bob Ve Carol Ve Ted Ve Alice
1969 30 Komedi Oyuncu 6.7 4,947
1969 Dram Oyuncu 7.1 1,199
1968 29 Komedi Oyuncu 6.4 2,143
1965 Dram Oyuncu 7.5 772
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,080
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019