Giriş Kayıt
Fritz Muliar

Fritz Muliar (89)


Oyuncu

Friedrich Ludwig Stand, 12 Aralık 1919 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

Kommissar Rex (2004) yapımıyla biliniyor.

Fritz Muliar, 04 Mayıs 2009 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Friedrich Ludwig Stand
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1919
Ölüm Tarihi: 04 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Oyuncu 7.2 4,402
1990 Oyuncu 7.6 73
1978 59 Komedi Oyuncu 3.9 29
1971 52 Oyuncu 4.3 23
1968 49 Dram Oyuncu 6.6 21
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019