Giriş Kayıt
Rani Mukerji

Rani Mukerji (41)


Oyuncu

Rani Mukerji, 21 Mart 1978 Calcutta, West Bengal, Hindistan doğumlu oyuncu.

2014 yılının Nisan ayında Aditya Chopra ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Veer-Zaara (2004), Bir Şeyler Oluyor (1998), Talaash (2012), Siyah (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1978
Doğum Yeri: Calcutta, West Bengal, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Rani Mukherje | Rani Mukherji | Ranee
Burcu: Koç
Boyu: 1.56 m
9.8 (43 Oy)
  • Currently 196.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 40 Komedi Oyuncu 7.5 7,450
2014 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,397
2013 35 Dram Oyuncu 6.7 4,500
2012 34 Suç Oyuncu 7.3 36,326
2012 34 Komedi Oyuncu 4.4 1,528
2011 33 Animasyon Oyuncu    
2011 33 Suç Oyuncu 7.2 10,009
2009 31 Komedi Oyuncu 4.6 3,445
2009 31 Dram Oyuncu
7.1 8,872

Sende Rabbimi Gördüm
2008 30 Komedi Oyuncu
7.2 40,279

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 30 Komedi Oyuncu 4.9 2,039
2007 29 Dram Oyuncu 5.4 6,858
2007 29 Aksiyon Oyuncu
6.7 35,294
2007 29 Dram Oyuncu 5.4 2,123
2007 29 Komedi Oyuncu 5.6 3,740
2006 28 Dram Oyuncu 5.5 2,769
2006 28 Dram Oyuncu 6.1 16,778
2005 27 Biyografi Oyuncu 6.7 8,763
2005 27 Fantastik Oyuncu 6.7 11,672
2005 27 Macera Oyuncu 6.2 5,661

Siyah
2005 27 Dram Oyuncu 8.2 31,037
2004 Komedi Oyuncu 7.9 2,606
2004 26 Dram Oyuncu 7.9 45,064
2004 26 Dram Oyuncu 7.0 12,214
2004 26 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,825
2003 25 Dram Oyuncu 5.2 2,220
2003 25 Komedi Oyuncu
8.0 57,767
2003 25 Komedi Oyuncu 4.9 762
2003 25 Gerilim Oyuncu 5.8 440
2003 25 Dram Oyuncu 6.6 13,447
2002 24 Komedi Oyuncu 4.5 447
2002 24 Dram Oyuncu 6.9 6,181
2002 24 Müzikal Oyuncu 5.1 4,472
2002 24 Romantik Oyuncu 4.0 277

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 23 Dram Oyuncu 7.5 40,112
2001 23 Dram Oyuncu 7.8 11,984
2001 23 Romantik Oyuncu 3.9 543

Gizli Gizli, Sessiz Sessiz
2001 23 Dram Oyuncu 5.5 3,806
2000 22 Aile Oyuncu 4.4 1,659
2000 22 Dram Oyuncu 5.3 3,701
2000 22 Gerilim Oyuncu 4.6 1,679
2000 22 Komedi Oyuncu 5.3 1,445
2000 22 Dram Oyuncu 8.0 10,243
2000 22 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,069
1999 21 Komedi Oyuncu 4.8 3,406
1999 21 Oyuncu
6.3 4,362
1998 20 Dram Oyuncu 3.6 248

Bir Şeyler Oluyor
1998 20 Komedi Oyuncu 7.7 43,292
1998 20 Suç Oyuncu 7.3 10,089
1997 19 Aile Oyuncu 3.9 307
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019