Giriş Kayıt
Louis Mountbatten

Louis Mountbatten (79)


Oyuncu

Louis Francis Albert Victor Nicholas Battenberg, 25 Haziran 1900 Windsor, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Lord Mountbatten: A Man for the Century" (1968) yapımıyla biliniyor.

Louis Mountbatten, 26 Ağustos 1979 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Louis Francis Albert Victor Nicholas Battenberg
Doğum Tarihi: 25 Haziran 1900
Ölüm Tarihi: 26 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Windsor, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Admiral of the Fleet The Earl Mountbatten of Burma
Takma İsmi: Dickie
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elveda Hindistan
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 5,298

Yüzyılın Savaşları
1994 Belgesel Oyuncu 8.4 135
1982 Biyografi 8.1 205,316

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon 6.3 3,486

Savaşan Dünya
1973 Belgesel Oyuncu 9.2 17,822
1944 44 Belgesel Oyuncu 7.1 588
1944 44 Belgesel Oyuncu 6.6 44
1944 44 Belgesel Oyuncu 6.7 381
1922 22 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 415
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019