Giriş Kayıt
Bill Motz

Bill Motz (58)


Senarist, Yapımcı

Bill Motz, 23 Haziran 1964 doğumlu senarist, yapımcı.

Lego Star Wars: The Freemaker Adventures (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1964
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 55 Animasyon Senarist 6.6 71
2018 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.5 353
2017 53 Komedi Senarist 5.3 435
2016 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.4 1,212
2016 52 Kısa Metraj Senarist 5.4 682
2013 49 Macera Senarist 6.2 2,207
2013 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.7 1,275

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Senarist 7.5 19,180
2007 Animasyon Senarist 8.1 47,119

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri
2004 40 Animasyon Senarist 6.4 5,228
2003 39 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.0 4,598

Tarzan Ve Jane
2002 38 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.2 6,670
2002 Animasyon Senarist 7.2 28,525
2001 37 Animasyon Senarist 5.7 12,156

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Senarist 6.6 3,696

Buzz Işıkyılı Yıldız Komandosu: Macera Başlıyor
2000 36 Animasyon Senarist 6.2 5,144

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 34 Animasyon Senarist 6.4 68,768

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 33 Animasyon Senarist 5.9 10,929
1994 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.3 11,822

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 30 Animasyon Senarist 5.8 29,420
1993 Animasyon Senarist 6.1 1,303
1991 Animasyon Senarist 7.6 16,642
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022