Giriş Kayıt
Drew Matich

Drew Matich


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Drew Matich, yapımcı, yapım yöneticisi.

Fairly Legal (2011), Jesse Stone: Night Passage (2006), Jesse Stone: Death in Paradise (2006), (2008) In Plain Sight (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 7.5 7,013
2014 Komedi Yapımcı 6.9 3,243
2013 Dram Yapımcı 4.5 130
2011 Komedi Yapımcı 7.4 7,557
2008 Suç Yapımcı 7.3 9,173

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yapımcı 7.7 54,322
2006 Suç Yapımcı 7.2 3,409
2006 Suç Yapımcı 7.3 3,713
2003 Dram Yapımcı 7.0 8,412

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı 7.5 7,903

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yapımcı 6.6 30,969
1998 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.7 479
1993 Dram Yapım Yöneticisi 8.5 674
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018