Giriş Kayıt
Jeff Mosuk

Jeff Mosuk


Yönetmen Asistanı

Jeff Mosuk, yönetmen asistanı.

Gökyüzündeki Dehşet (2010), Örümceğin Maskesi (2001), Kediler Ve Köpekler (2001), Düetler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Mosuk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 9,365

Noel Patileri
2009 Macera Yönetmen Asistanı 4.9 1,980
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 5,474

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 96,828

Düş Kapanı
2003 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.5 83,506

Kor
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 84,593

Kapan
2002 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 21,424

Kar Köpekleri
2002 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 22,961
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 15,645

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 51,826

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 66,924

Yüzleşme
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 30,196

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 210,406

Düetler
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 8,735
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018