Giriş Kayıt
Bob Mosher

Bob Mosher (57)


Senarist, Yapımcı

Bob Mosher, 18 Ocak 1915 ABD doğumlu senarist, yapımcı.

Major Payne (1995), Leave It to Beaver (1957), Leave It to Beaver (1997), Munster, Go Home! (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Bob Mosher, 15 Aralık 1972 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1915
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1972
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Senarist 5.2 3,710
1995 Komedi Senarist 6.2 28,097
1970 55 Komedi Senarist    
1966 51 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 1,599
1964 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 10,630
1957 Komedi Senarist
Yapımcı
7.6 5,880
1955 40 Komedi Senarist 6.7 684
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019