Giriş Kayıt
Keith Mosca

Keith Mosca (55)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Özel Efekt, Oyuncu

Keith Mosca, 15 Nisan 1963 doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, Özel efekt, oyuncu.

Hidden Palms (2007), Kanun Ötesi (1993), (2010) Everything Must Go (2010), (2002) Sekiz Bacaklı Canavarlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1963
Diğer Bir İsmi: Keith L. Mosca
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 126

Ölmek Bilmeyen Kumarbaz
2013 50 Gerilim Sanat Yönetmeni 4.4 67

Yolda
2012 49 Macera Sanat Bölümü 6.1 37,523
2010 47 Komedi Sanat Bölümü 6.4 45,375

Uzaklara Gidelim
2009 46 Komedi Sanat Bölümü 7.1 49,431

Ortadaki Adam
2009 46 Komedi Sanat Bölümü 6.6 34,892

Müşteri
2008 45 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 992
2008 45 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 265

Savage Ailesi
2007 44 Komedi Sanat Bölümü 7.2 34,187
2007 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,871

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 39 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 49,081

Karga 3
2000 37 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 10,071

En Büyük Günah
1999 36 Suç Çeşitli 6.5 1,333

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 33 Komedi Sanat Bölümü 6.8 16,543

Kör Adalet
1994 31 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 644

Kanun Ötesi
1993 30 Biyografi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.6 5,680
1992 29 Komedi 0 5.8 1,135
1991 28 Macera Sanat Bölümü 6.0 3,332
1991 28 Aksiyon Özel Efekt 5.9 6,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019