Giriş Kayıt
David Mosall

David Mosall


Sanat Bölümü

David Mosall, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takıldım Sana
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 47,888
1999 Suç Sanat Bölümü 5.3 1,858

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.1 268,293
1998 Suç Sanat Bölümü 6.0 6,709

Titanik
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 910,281
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018