Giriş Kayıt
David Mosall

David Mosall


Sanat Bölümü

David Mosall, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takıldım Sana
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 48,112
1999 Suç Sanat Bölümü 5.3 2,055

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.1 269,188
1998 Suç Sanat Bölümü 6.0 7,112

Titanik
1997 Dram Sanat Bölümü 7.8 917,903
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018