Giriş Kayıt
Carmelo Morón

Carmelo Morón


Carmelo Morón,

Mahalle (1998), Annem Hakkında Her Şey (1999), Çıplak Ten (1997), Martín (Hache) (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seks ve Lucia
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.2 32,466

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Taşıma Bölümü 7.9 78,742

Mahalle
1998 Dram Taşıma Bölümü 7.2 2,400

Çıplak Ten
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.4 25,365
1997 Korku Taşıma Bölümü 5.6 367
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.7 3,488
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.4 269

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Taşıma Bölümü 6.5 25,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018