Giriş Kayıt
Carmelo Morón

Carmelo Morón


Carmelo Morón,

Mahalle (1998), Annem Hakkında Her Şey (1999), Çıplak Ten (1997), Martín (Hache) (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seks ve Lucia
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.2 32,276

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Taşıma Bölümü 7.9 77,333

Mahalle
1998 Dram Taşıma Bölümü 7.1 2,048

Çıplak Ten
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.4 24,269
1997 Korku Taşıma Bölümü 5.7 324
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.7 3,038
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.3 231

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Taşıma Bölümü 6.5 25,321
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018