Giriş Kayıt
Javier Morán

Javier Morán


Editör, Editör

Javier Morán, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Komedi Editör    
1977 Komedi Editör 6.0 149
1975 Dram Editör 6.5 56
1974 Korku Editör 6.0 469
1973 Korku Editör 5.6 854

Telefon Kulubesi
1972 Komedi Editör 8.1 1,922
1968 Dram Editör 4.1 448
1965 Dram Editorial Department 7.9 262
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018