Giriş Kayıt
Javier Morán

Javier Morán


Editör, Editör

Javier Morán, editör, editör.

Telefon Kulubesi (1972), El espanto surge de la tumba (1973), Los ojos azules de la muñeca rota (1974), Comanche blanco (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Komedi Editör 6.1 189
1977 Komedi Editör 6.0 170
1975 Dram Editör 6.4 63
1974 Korku Editör 6.0 578
1973 Korku Editör 5.6 1,011

Telefon Kulubesi
1972 Komedi Editör 7.9 2,961
1968 Dram Editör 4.1 550
1965 Dram Editorial Department 7.9 331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018