Giriş Kayıt
Martine Mory

Martine Mory


Sesler, Editör, Editör

Martine Mory, sesler, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Editör 6.2 45

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Editorial Department 7.0 3,892

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Sesler 5.4 5,380
1990 Komedi Sesler    
1989 Gerilim Sesler 5.8 210

Çılgın
1988 Suç Sesler 6.9 43,749
1987 Aksiyon Sesler 6.0 1,188
1986 Komedi Sesler 4.3 70

Ejderin Yılı
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 10,786

Swann'in Aşkı
1984 Dram Editorial Department 6.6 1,306
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018