Giriş Kayıt
Martine Mory

Martine Mory


Sesler, Editör, Editör

Martine Mory, sesler, editör, editör.

(1988) Çılgın (1988), (1990) Tehlikeli Saatler (1990), (1987) Man on Fire (1987), (1990) If the Shoe Fits (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Editör 6.2 45

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Editorial Department 7.0 4,255

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Sesler 5.4 6,145
1990 Komedi Sesler 5.4 769
1989 Gerilim Sesler 5.8 222

Çılgın
1988 Suç Sesler 6.9 44,057
1987 Aksiyon Sesler 5.9 1,505
1986 Komedi Sesler 4.4 84

Ejderin Yılı
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 12,227

Swann'in Aşkı
1984 Dram Editorial Department 6.6 1,485
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018