Giriş Kayıt
Martine Mory

Martine Mory


Sesler, Editör, Editör

Martine Mory, sesler, editör, editör.

(1988) Çılgın (1988), (1990) Tehlikeli Saatler (1990), (1987) Man on Fire (1987), (1990) If the Shoe Fits (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Editör 6.2 45

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Editorial Department 7.0 4,318

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Sesler 5.4 6,231
1990 Komedi Sesler 5.5 776
1989 Gerilim Sesler 5.8 222

Çılgın
1988 Suç Sesler 6.9 44,459
1987 Aksiyon Sesler 5.9 1,551
1986 Komedi Sesler 4.4 85

Ejderin Yılı
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 12,388

Swann'in Aşkı
1984 Dram Editorial Department 6.6 1,500
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019