Giriş Kayıt
Yann Morvan

Yann Morvan


Sanat Bölümü

Yann Morvan, sanat bölümü.

Alice Ve Martin (1998), Mauvaises fréquentations (1999), (1996) Les voleurs (1996), (2003) Le coût de la vie (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.8 379
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.0 594
1999 Dram Sanat Bölümü 6.5 650

Alice Ve Martin
1998 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,585
1996 Suç Sanat Bölümü 7.0 1,796
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018