Giriş Kayıt
Samantha Morton

Samantha Morton (45)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Samantha Jane Morton, 13 Mayıs 1977 Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

John Carter: İki Dünya Arasında (2012), Kontrol (2007), Yeni Bir Ülkede (2002), Kod 46 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samantha Jane Morton
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.6 m
7.5 (11 Oy)
  • Currently 151/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadın Dedi Ki
2022 45 Dram Oyuncu 7.4 4,939

Balina
2022 45 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.5 28
2022 Dram Oyuncu 6.3 953
2022 45 Dram Oyuncu    
2019 Dram Senarist
Oyuncu
7.1 615
2018 41 Oyuncu 6.1 340
2017 Dram Oyuncu 7.7 9,251

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 39 Macera Oyuncu 7.2 476,207
2016 Suç Oyuncu 7.1 3,828
2015 38 Dram Oyuncu 6.3 796
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,344

Aşk ve Tutku
2014 37 Dram Oyuncu 5.5 5,752
2013 36 Dram Oyuncu 6.2 3,211

Aşk
2013 36 Dram Yapımcı 8.0 613,152
2013 36 Korku Oyuncu 6.1 7,934
2012 35 Dram Oyuncu 5.1 48,120

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 274,291

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 989,309
2009 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 1,188

Haberci
2009 32 Dram Oyuncu 7.1 35,612

Daisy'nin Dehşeti
2008 31 Dram Oyuncu 5.1 1,530

New York Yanılsamaları
2008 31 Komedi Oyuncu 7.5 92,570

Elizabeth: Altın Çağ
2007 30 Biyografi Oyuncu 6.8 72,113
2007 30 Komedi Oyuncu 6.4 8,063

Kontrol
2007 30 Biyografi Oyuncu 7.6 65,884
2007 30 Komedi Oyuncu 6.1 1,523
2006 Biyografi Oyuncu 7.5 3,178
2006 29 Animasyon Oyuncu 5.9 6,798
2005 28 Macera Oyuncu 6.7 4,483
2005 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,647

Dayanılmaz Aşk
2004 27 Dram Oyuncu 6.3 10,652

Hovarda
2004 27 Dram Oyuncu 6.2 36,720
2004 27 Müzik Oyuncu 6.7 1,363

Kod 46
2003 26 Dram Oyuncu 6.1 20,725

Yeni Bir Ülkede
2002 25 Dram Oyuncu 7.7 43,381

Azınlık Raporu
2002 25 Aksiyon Oyuncu 7.6 552,898
2002 25 Dram Oyuncu 6.7 10,356
2000 23 Aile Oyuncu 6.6 713
2000 23 Biyografi Oyuncu 6.4 861
1999 22 Romantik Oyuncu 6.3 875
1999 22 Dram Oyuncu 6.9 7,257

Tatlı ve Alçak
1999 22 Komedi Oyuncu 7.2 35,406
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,287
1997 20 Dram Oyuncu 6.5 1,506

Masum Aşk
1997 20 Dram Oyuncu 6.1 365
1997 20 Dram Oyuncu 7.0 3,071
1996 19 Komedi Oyuncu 6.8 28,118
1996 Suç Oyuncu 8.5 6,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022