Giriş Kayıt
Robert Morse

Robert Morse (92)


Oyuncu

Robert Alan Morse, 18 Mayıs 1931 Newton, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

1961 yılının Nisan ayında Carole D'Andrea ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

How to Succeed in Business Without Really Trying (1967), The Loved One (1965), Where Were You When the Lights Went Out? (1968), The Boatniks (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Alan Morse
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1931
Doğum Yeri: Newton, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert {Morse} and His Adora-Belles
Takma İsmi: Bobby
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 88 Animasyon Oyuncu 7.2 67
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 354
2016 Biyografi Oyuncu 8.4 98,468
2014 Oyuncu 6.6 451
2013 Oyuncu 6.9 397

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,662
2012 81 Komedi Oyuncu 5.9 334
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,899
2011 Müzik Oyuncu 8.1 178
2007 Dram Oyuncu 8.7 258,560
1996 Komedi Oyuncu 5.8 3,347
1995 Komedi Oyuncu 5.1 767
1993 Dram Oyuncu 7.0 2,391
1987 56 Komedi Oyuncu 4.6 260
1984 Suç Oyuncu 4.8 944
1979 48 Animasyon Oyuncu 6.9 4,495
1971 Biyografi Oyuncu 7.9 886
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,214
1970 39 Aile Oyuncu 5.5 850
1968 37 Komedi Oyuncu 5.8 968

Ah Şu Erkekler
1967 36 Komedi Oyuncu 6.6 2,897
1967 36 Komedi Oyuncu 4.8 320
1967 36 Komedi Oyuncu 7.2 5,112
1965 34 Komedi Oyuncu 6.9 3,929
1964 33 Komedi Oyuncu 5.1 275
1963 32 Dram Oyuncu 6.7 2,870
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,206
1962 Müzik Oyuncu 7.4 268
1962 Komedi Oyuncu 8.3 321
1959 Komedi Oyuncu 7.1 80
1958 27 Romantik Oyuncu 6.8 1,197
1956 25 Dram Oyuncu 6.1 643
1955 Dram Oyuncu 7.5 131
1955 Suç Oyuncu 8.5 19,172
1952 News Oyuncu 4.6 2,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024