Giriş Kayıt
Luc Morrissette

Luc Morrissette


Oyuncu

Luc Morrissette, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 313

Yolda
2012 Macera Oyuncu 6.1 37,649
2011 Dram Oyuncu 5.9 123
2009 Macera Oyuncu 6.4 169

Hüzünlü Anılar
2004 Dram Oyuncu 7.5 738

İnsan Lekesi
2003 Dram Oyuncu 6.3 27,817
1997 Macera Oyuncu 6.5 728
1990 Dram Oyuncu 7.1 478
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019