Giriş Kayıt
Kate Morrison

Kate Morrison


Kostümcü

Kate Morrison, kostümcü.

Right on Track (2003), Üçü Birarada (1994), Cloud 9 (2014), (2006) Yıldızlar Takımı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.4 64

Kan ve Petrol
2015 Suç Çeşitli 6.7 3,876

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 105,394
2014 Aksiyon Çeşitli 6.7 3,328
2012 Komedi Çeşitli 6.8 1,746

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Çeşitli 6.6 242,725
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 26
2011 Komedi Çeşitli 6.5 4,150
2011 Macera Çeşitli 6.4 1,181

Seni Sonsuza Kadar Beklerim
2010 Dram Çeşitli 6.0 19,244

Babamı Kurtarmak İçin
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 2,531

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Çeşitli 4.7 53,206
2008 Macera Çeşitli 6.0 4,866
2007 Komedi Çeşitli 5.0 49,998

Kör Aşk
2006 Komedi Çeşitli 6.1 11,309

Oku Ve Ağla
2006 Komedi Çeşitli 5.7 4,769

Yıldızlar Takımı
2006 Komedi Çeşitli 5.4 73,332

Efsane Adam
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 49,177
2005 Komedi Çeşitli 5.9 3,063
2005 Aile Çeşitli 6.0 425
2004 Aile Çeşitli 6.3 5,023
2004 Dram Çeşitli 7.1 1,177
2004 Aile Çeşitli 5.8 2,908

Maldonado Mucizesi
2003 Dram Çeşitli 6.6 403
2003 Biyografi Çeşitli 6.5 1,026
1997 Aksiyon Çeşitli 6.3 4,481
1995 Dram Çeşitli 7.2 249

Üçü Birarada
1994 Komedi Çeşitli 6.2 12,059
1994 Dram Çeşitli 4.3 231
1993 Korku Çeşitli 6.0 1,695
1991 Komedi Çeşitli 3.6 632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019