Giriş Kayıt
Jane Morrison

Jane Morrison


Editör, Editör

Jane Morrison, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.0 465
2007 Dram Editör 8.4 7,229
1999 Aksiyon Editör 5.4 966
1997 Belgesel Editör 6.5 236
1992 Komedi Editorial Department 6.7 1,254
1992 Macera Editör 6.3 379
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019