Giriş Kayıt
Amanda Morrison

Amanda Morrison


Görsel Efekt

Amanda Morrison, görsel efekt.

Kuru Gürültü (2012), Area 51 (2015), (2001) Orada Olmayan Adam (2001), (2000) Romeo Ölmeli (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Görsel Efekt 4.2 11,600

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 545,948

Kuru Gürültü
2012 Komedi Görsel Efekt 7.2 15,454

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 674,199
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 688,969

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 24,342

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 222,796

Diş Perisi
2010 Komedi Görsel Efekt 5.0 38,247

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 663,457

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 243,789

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,372

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 464,650

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 261,130

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 341,811

Lanet
2005 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,936

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Görsel Efekt 7.5 309,273

Perili Köşk
2003 Komedi Görsel Efekt 5.0 38,383

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 417,874

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 113,396

Asabiyim
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 192,512

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481,323
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 3,005

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 45,868

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Görsel Efekt 7.6 97,674

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 574,550

Hayvan
2001 Komedi Görsel Efekt 4.8 53,927

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Görsel Efekt 5.1 13,317

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 63,493

Matrix
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 1,521,509

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 95,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019