Giriş Kayıt
Allan Morrison

Allan Morrison (-4)


Editör, Sesler

Allan Morrison, 17 Temmuz 2015 Derby, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, sesler.

Fu Machu'nun Gelinleri (1966), The Blood of Fu Manchu (1968), Die sieben Männer der Sumuru (1969), The Million Eyes of Su-Muru (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Allan Morrison, 14 Şubat 2012 tarihinde (-4 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Ölüm Tarihi: 14 Şubat 2012
Doğum Yeri: Derby, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Aksiyon Editör 6.3 436
1987 Komedi Sesler 6.5 3,034
1969 Aksiyon Editör 4.6 673
1968 Macera Editör 4.6 971
1968 Macera Editör 5.0 108

Ölüm Tiyatrosu
1967 Korku Sesler 5.7 587
1967 Aksiyon Editör 3.2 688

Fu Machu'nun Gelinleri
1966 Aksiyon Editör 5.5 947
1966 Western Editör 6.0 62
1966 Aksiyon Sesler 8.2 943
1965 Macera Sesler 5.4 1,656

Kızıl Ölümün Maskesi
1964 Korku Sesler 7.1 10,779
1963 Komedi Sesler 6.8 1,516

Öldüren Şüphe
1963 Komedi Sesler 8.0 59,339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019