Giriş Kayıt
Susan Morris-Bean

Susan Morris-Bean


Sanat Bölümü

Susan Morris, sanat bölümü.

(1999) Günah Tohumu 2 (1999), (2003) Helen of Troy (2003), (2002) New Best Friend (2002), (1996) The Grave (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 5,922
2002 Dram Çeşitli 5.3 3,088
1999 Aksiyon Çeşitli 4.9 24,499

Günah Tohumu 2
1999 Korku Çeşitli 4.7 14,431
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,480
1996 Gerilim Çeşitli 5.9 154
1996 Komedi Çeşitli 5.9 923

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Sanat Bölümü 5.5 1,616

Sam Amca'nın Erleri
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.2 15,606
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019