Giriş Kayıt
Wayne Morris

Wayne Morris


Wayne Morris,

Komando (1985), Boston Legal (2004), Ally Mcbeal 1 (1997), The Practice (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Taşıma Bölümü 8.4 31,143
2010 Komedi Taşıma Bölümü 7.9 1,744
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 39,982
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.5 75

Havuz
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.8 39,228
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 3,807
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 5,019

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 27,585
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,959
1992 Suç Taşıma Bölümü 7.8 3,485

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 16,134
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,808

Komando
1985 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 132,659
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019